Функції / Блокування застосунку й екран конфіденційності

Закрито, коли ви відвернулися.

FirstHour замикається, коли ви відходите, і не показує ваші фото в недавніх застосунках та записах екрана.

Що воно робить

Блокування застосунку

Після вітальних сторінок FirstHour просить Face ID чи Touch ID або код-пароль вашого iPhone під час запуску та після 30 секунд відсутності. Переведення годинника назад не пропускає цього.

Недавні застосунки

Коли ви перемикаєте застосунки, FirstHour показує обкладинку замість ваших фото. Це ввімкнено за замовчуванням.

Запис і дзеркальне відображення

Поки екран записується, дзеркально відображається чи транслюється через AirPlay, фото за замовчуванням приховано, а Сховище завжди замикається.

Розмиття

Чутливі фото залишаються розмитими, доки ви не торкнетеся «Показати». Це можна змінити в Параметрах (Settings) або в розділі «Захист».

Варто знати

Посібники

Далі: Довідка та посібники