Довідка / Перш ніж видалити FirstHour
Перш ніж видалити FirstHour
Видалення FirstHour ніколи не видаляє ваші фото у «Фото». Єдиний виняток — Сховище, бо воно живе всередині застосунку.
Крок за кроком
- Відкрийте Сховище. Перегляньте, що в ньому є.
- Збережіть те, що хочете залишити. Відкрийте кожен елемент і збережіть його у «Фото» чи «Файли» або зробіть зашифровану резервну копію з меню •••.
- Збережіть копію свого плану. Якщо вам ще потрібен план на першу годину, надішліть його собі на пошту або надрукуйте.
- Видаліть застосунок так, як і будь-який інший.
Варто знати
- Після видалення FirstHour те, що лишилося у Сховищі, не можна повернути, якщо ви не зберегли резервну копію й не зберегли фразу відновлення. Копії в нас немає.
- Фото, збережені у «Фото», знову стають звичайними незамкненими фото.
- Після видалення застосунку iPhone може зберегти кілька дрібниць у захищеному сховищі, Ланцюжку ключів (Keychain): замкнений запис ключа вашого Сховища, IMEI та серійний номер, які ви ввели, і вхід до Theft Lock. Вони нічого не можуть відкрити, бо вмісту Сховища вже немає.
- Якщо Theft Lock буде додано й ви його ввімкнете, ваш обліковий запис на нашому сервері залишиться після видалення застосунку.