Yardım / Uygulama kilidi ve Gizlilik Ekranı
Uygulama kilidi ve Gizlilik Ekranı
FirstHour başınızdan ayrıldığınızda kendini örter; böylece fotoğraflarınız yanlışlıkla görünmez.
Uygulama kilidi
Karşılama sayfalarından sonra FirstHour, açıldığında ve 30 saniye uzakta kaldıktan sonra Face ID veya Touch ID'yi ya da iPhone parolanızı ister. Kapatılamaz. iPhone'unuzda parola yoksa karşılaştıracak bir şey olmadığından FirstHour doğrudan açılır.
Gizlilik Ekranı (Privacy Display)
Bunu Ayarlar (Settings) › Privacy Display'de bulursunuz. Ayarlar'ı, Kasa dışındaki herhangi bir sekmedeki dişli simgesiyle açın.
| Ne zaman | Ne olur |
|---|---|
| Uygulama değiştirirken | Son kullanılan uygulamalar, fotoğraflarınız yerine bir örtü gösterir. Hide app-switcher previews'ı (Uygulama değiştirici önizlemelerini gizle) kapatmadıkça açıktır. |
| Kayıt, yansıtma veya AirPlay | Protect during screen capture'ı (Ekran yakalama sırasında koru) kapatmadıkça her fotoğraf gizlenir. Kasa her iki durumda da kilitlenir. |
| Uyarılar | FirstHour henüz uyarı göndermiyor. Gönderdiğinde ifade tarafsız kalacak. |
Bulanıklaştırma
Hassas fotoğraflar siz Göster'e (Show) dokunana kadar bulanık kalır ve FirstHour'ı bıraktığınızda yeniden bulanıklaşır. Bunu değiştirmek için Ayarlar'daki veya Koru'daki (Protect) Blur sensitive pictures (Hassas fotoğrafları bulanıklaştır) anahtarını kullanın.
Bilmekte fayda var
- iPhone parolanızı bilen herkes uygulama kilidini açabilir. Kasa'nın deseni veya PIN'i daha güçlü kilittir.
- Bir ekran görüntüsünü ya da ekranınızı başka bir telefonla fotoğraflayan birini engelleyemez.
- Apple'ın kendi fotoğraf seçicisi ve paylaşım sayfası FirstHour'ın parçası değildir, bu yüzden gizlenmezler.