Funkcje / Udostępnij
Udostępnij (Share)
Udostępnij zdjęcie, zachowaj szczegóły dla siebie.
Na przykład dla dowodu tożsamości, o który prosi wynajmujący, paragonu dla sprzedawcy albo zrzutu ekranu dla znajomego. Zakryj prywatne szczegóły, zanim zdjęcie opuści twój telefon.

Co robi
Podpowiada, co zakryć
Numery dokumentów i kart, kody i numery kont, a na karcie lub dokumencie tożsamości także znalezione imiona, nazwiska i podpisy, wszystko wykrywane na iPhonie.
Ramki poprawiasz ty
Dodaj, przesuń, zmień rozmiar, obróć lub usuń każdą z nich, albo zakryj od razu cały tekst.
Sprawdza jeszcze raz przed wysłaniem
FirstHour jeszcze raz odczytuje zakrytą kopię i ostrzega cię, jeśli nadal może odczytać imię, nazwisko lub numer.
Pomija ukryte szczegóły
Wysyłana kopia nie ma lokalizacji ani danych aparatu. Twoje oryginalne zdjęcie się nie zmienia.
Jak to działa
- Wybierz zdjęcie. Dowolne zdjęcie z aplikacji Zdjęcia.
- Sprawdź ramki. Przejrzyj całe zdjęcie i popraw to, co podpowiedział FirstHour.
- Wyślij zakrytą kopię. Wybierz, dokąd ma trafić, w menu udostępniania iPhone'a.
Warto wiedzieć
- Podpowiada ramki tylko tam, gdzie coś znalazł, i nie znajduje twarzy. Przejrzyj całe zdjęcie, zanim je wyślesz.
- Przy ograniczonym dostępie do aplikacji Zdjęcia najpierw dodaj zdjęcie do tych, które FirstHour może widzieć.
- Zakrytą kopię zaczynasz od zakładki Share (Udostępnij) w FirstHour. FirstHour pojawia się w menu udostępniania innych aplikacji, ale wysyła wtedy plik do Sejfu (Vault), a nie do funkcji Share.