Hjælp / Sort et billede over

Sort et billede over

Black out (Sort over) gemmer en kopi af et billede med massive sorte felter over de private detaljer. Din original forbliver præcis, som det er.

Trin for trin

  1. Åbn et billede i Protect (Beskyt), og tryk på Black out. FirstHour dækker de numre, navne og underskrifter, den kan finde.
  2. Se hele billedet igennem. Træk hen over det for at tilføje et felt, eller træk i et felt for at flytte det. Tryk på et felt for at ændre størrelsen, dreje det eller fjerne det.
  3. Brug ekstrafunktionerne, hvis du får brug for dem. Cover all text (Dæk al tekst) dækker alt, hvad den kan læse, og Compare (Sammenlign) viser dig originalen.
  4. Gem det. Tryk på Save copy to Photos (Gem kopi i Fotos), eller på delingsikonet ved siden af for at sende det.

Hvis FirstHour advarer dig

Før den gemmer eller sender, læser FirstHour kopien igen. Hvis den stadig kan læse et navn eller et nummer, fortæller den dig det, og du kan dække det også. Du kan også gemme alligevel.

Efter du har gemt

Kopien har ingen oplysninger om sted eller kamera. Hvis du ikke har brug for din original længere, så slet den eller flyt den til boksen (Vault).

Godt at vide

Al hjælp og alle guides